@oparoz opened this Issue on August 15th 2012

When trying to download a PDF report, I get this:

Strict Notice: Imagick::clone method is deprecated and it's use should be avoided in www/libs/tcpdf/tcpdf.php on line 7880

Backtrace -->
#0 Piwik_ErrorHandler(...) called at [Imagick->clone(...) called at [www/libs/tcpdf/tcpdf.php:7880](:]#1)#2 TCPDF->ImagePngAlpha(...) called at [TCPDF->Image(...) called at [www/core/ReportRenderer/Pdf.php:158](www/libs/tcpdf/tcpdf.php:7421]#3)#4 Piwik_ReportRenderer_Pdf->renderFrontPage(...) called at [Piwik_PDFReports_API->generateReport(...) called at [:](www/plugins/PDFReports/API.php:444]#5)#6 call_user_func_array(...) called at [Piwik_API_Proxy->call(...) called at [www/core/API/Request.php:128](www/core/API/Proxy.php:190]#7)#8 Piwik_API_Request->process(...) called at [Piwik_API_Controller->index(...) called at [:](www/plugins/API/Controller.php:27]#9)#10 call_user_func_array(...) called at [Piwik_FrontController->dispatch(...) called at [www/index.php:53](www/core/FrontController.php:138]#11)

Keywords: pdf

@oparoz commented on August 15th 2012

This is on PHP 5.4.5 with Imagick 3.1.0RC1

@oparoz commented on August 15th 2012

If I email the report, then I do not have the problem, although the logo is in black and white.

@robocoder commented on August 15th 2012 Contributor

We have another ticket to update the tcpdf library. This is probably fixed upstream.

@oparoz commented on August 16th 2012

You're right, it has been fixed upstream. I've replaced the library with the latest version and it worked, although the logo was still B&W.

@mattab commented on August 16th 2012 Member

(In [6786]) Fixes #3322 hopefully that was the only notice

This Issue was closed on September 8th 2012
Powered by GitHub Issue Mirror