@mattab opened this Issue on March 20th 2012 Member

currently &segment=country==fr is not forwarded to other menus clicked (it disappears). We should forward it as well as date/period/idGoal/etc. so that at least segmentation works when we manually add it to URL, while we're waiting for #2135

@julienmoumne commented on March 21st 2012 Member

+1

I regularly filter stats based on a custom variable (user login) and I always need to edit the URL to reapply the filter.

@mattab commented on March 22nd 2012 Member

More complicated than I thought. I think there is a bug in the menu actually.

What I did:

  • Go to index.php?module=CoreHome&action=index&idSite=1&period=day&date=yesterday#module=Actions&action=indexPageUrls&idSite=1&period=day&date=yesterday&segment=country==xx
    • It loads the content as expected with the segment applied
  • OPen firebug > Net panel
  • Click on the same submenu (or any other)
  • You will notice 2 http requests made instead of one:
    • Expected: index.php?module=CoreHome&action=index&idSite=1&period=day&date=yesterday#module=Actions&action=indexPageUrls&idSite=1&period=day&date=yesterday&segment=country==xx
    • But then it also triggers (it seems at the same time) another request this time to the page without the segment: index.php?module=CoreHome&action=index&idSite=1&period=day&date=yesterday#module=Actions&action=indexPageUrls&idSite=1&period=day&date=yesterday

I have tried looking for the bug but couldn't pin point it...

@mattab commented on March 22nd 2012 Member

(In [6090]) Fixes #3060 How to spend 2 hours fixing some annoying bug ;)

This Issue was closed on March 22nd 2012
Powered by GitHub Issue Mirror