@mattab opened this Issue on February 27th 2012 Member

Reported in forum post. Small bug in archive.php

@mattab commented on February 27th 2012 Member

(In [5927]) Refs #2984

  • Force archive periods for websites that we know should be archived (ie. when the day is finished in their timezones)
@mattab commented on March 31st 2012 Member

Also in forums

Yes I kept piwik up to date, in the hope it would be fixed someday. Before it was still tracking the pages (I could see the tables fill up) but the piwik interface didn't display anything of data. After DST went in effect, visits showed up again in the interface. 

The piwik data misteriously shows up after DST time changes. This is very strange. There is a bug of some sort in the archive selection code for sure!

> See forum post for debug info

Also ping lorieri when bug is found

@mattab commented on May 31st 2012 Member

(In [6415]) Fixes #2984 Thanks loriero for this very hard to find bug fix and patch!!

Please report any other issue you may experience with archive.php and zero visit days

@mattab commented on May 31st 2012 Member

(In [6416]) Refs #2984 Deleting the "lock" records once the archive is processed since they are not useful. Thanks Jenkins for the hint!

@eramirezprotec commented on January 18th 2018 Contributor

Matt, My Matomo installation has this issue. I opened a ticket a few months ago...

https://github.com/matomo-org/matomo/issues/12251

Please, let me know if you need anything (logs, server or DB access).

This Issue was closed on May 31st 2012
Powered by GitHub Issue Mirror