@mattab opened this Issue on February 13th 2012 Member

Regressions

  • Back button does not work anymore in Chrome. The #fragment displays the previous fragment but the menu is not loaded
  • When clicking on the link "Websites" below the graph in the Referrers > Overview page, the "website" report loads OK, but it is not colored orange in the menu
@sgiehl commented on February 13th 2012 Member

First point maybe caused by a jQuery update? I will have a look at that.
Second point may be caused by different urls. clicking the menu the link has action=indexWebsites. clicking that website link it is action=getWebsites

@sgiehl commented on February 13th 2012 Member

(In [5829]) refs #2922 fixes problems with not highlighted menu entries

@sgiehl commented on February 13th 2012 Member

hm... had that history back for chrome ever worked? Just tested it in piwik 1.6 and even in an 1.0, but it didn't work in both. Maybe we need to switch the history plugin to get it fixed.

@sgiehl commented on February 13th 2012 Member

(In [5832]) fixes #2922 replaced jquery.history plugin with an newer version. tested history function in IE 7-9, Chrome, Safari (Win), Opera, Firefox - works so far :)
@matt would you please test that, too. Didn't have much time for that right now.

@mattab commented on February 14th 2012 Member

Steve that's great!! thanks for the quick fixes. Even better that it didn't use to work and now it does ;)

@mattab commented on February 15th 2012 Member

There is one regression: clicking on the same menu again does not reload the content. Clicking on the same menu should reload the content.

@sgiehl commented on February 16th 2012 Member

(In [5853]) fixes #2922 needed to patch the new history plugin as the reload was prevented there. Only tested that changes in newer browsers which supports the hashchange event (see http://help.dottoro.com/ljgggdjt.php for supported browsers)

@sgiehl commented on February 16th 2012 Member

btw. current implementation does not save the reload in history. that meens hitting the back button after the reload switches back to the hash that was loaded before the hash that was reloaded.

@mattab commented on February 16th 2012 Member

I thought you were sleeping so I was trying to fix the problem myself but I already spent 40 minutes on it and couldn't find the fix!! THANKS!

@NCJasper commented on October 17th 2019

I'm still experiencing this issue. Have it ever been fixed?

@tsteur commented on October 17th 2019 Member

Yes should work

This Issue was closed on February 16th 2012
Powered by GitHub Issue Mirror