@anonymous-piwik-user opened this Issue on January 5th 2011

I've just updated piwik to 1.1.1 version and now I can't access to statistics. I see only the upper part of the screen (from the top to the date selector) and then all is white. If I look to the html I see a message that says something like "there was an error during request, please retry".

The same happens in multisites view. The page is generated from the top to the table header.

This seems to be a chromium browser issue, with firefox I can see everything well.

I'm using chromium 8.0 on Linux.

@mattab commented on January 5th 2011 Member

Can you try and delete your browser cache ? Apparently, users are having problems but it is fixed after logging out, clearing the cache and logging in again

See comments in http://piwik.org/blog/2011/01/piwik-1-1-1/

@anonymous-piwik-user commented on January 5th 2011

Clearing cache and re-logging solved the problem, sorry for duplicating bug.

@robocoder commented on January 5th 2011 Contributor

This should be in the FAQ. Chromium has a number of cache bugs that we can't workaround via the cachebuster string. After an update, Chromium users must manually clear the cache and restart the browser.

@robocoder commented on January 6th 2011 Contributor

In the forum, we're seeing this reported for other browsers.

The cachebuster string is there. Must be something else. Taking a look...

@robocoder commented on January 6th 2011 Contributor

(In [3645]) fixes #1950 - wasn't removing compressed assets on update; merged assets in tmp are relative to PIWIK_USER_PATH

@robocoder commented on January 17th 2011 Contributor

(In [3771]) refs #1438, refs #1950 - clearCompiledTemplated() is static

@robocoder commented on March 3rd 2011 Contributor

(In [4002]) fixes #2124, refs #660, refs #1950 - remove assets here too

This Issue was closed on March 3rd 2011
Powered by GitHub Issue Mirror