@anonymous-matomo-user opened this Issue on November 4th 2010

since the last svn trunk update to Rev 3290 the login is impossible

Fatal error: Call to undefined method Piwik_Login_Auth::getHashTokenAuth() in /../plugins/Login/Login.php on line 134

only me? cheers

@robocoder commented on November 4th 2010 Contributor

Sorry. Only you.

It worksforme and the continuous integration server's webtest.

@anonymous-matomo-user commented on November 5th 2010

Thanks for response.

upps, but why it runs under 1.0 correctly without any error at the same server? I can give no account of it. hmmm?!?

cheers. Keep it up!

@robocoder commented on November 5th 2010 Contributor

Either thr svn operation (co or up) was incomplete or you have a broken php cache -- for example, some users have experienced problems with eaccelerator.

@anonymous-matomo-user commented on November 5th 2010

I don`t think it is a server-side problem?!

Curiously enough, if I take e.g. the login.php by ver 1.0 or an older svn it works without any problems?

Never mind! I will keep you informed.

cheers

@robocoder commented on November 6th 2010 Contributor

The error message means php didn't load the updated plugins/Login/Auth.php that we have in svn. Sorry, but that only leaves your environment.

@anonymous-matomo-user commented on November 6th 2010

I have fixed it. You'd absolutely right! (It just figures that you are right! :-)
Mercy buckets!

This Issue was closed on November 6th 2010
Powered by GitHub Issue Mirror