@dimitrispie opened this Issue on March 17th 2020

I found the following errors in the log file when I try to import logs to Matomo 3.12.0:

[Mon Mar 16 14:56:26.176472 2020] [php7:notice] [pid 13028] [client xxx.xxx.xxx.xxx:44512] Error in Matomo (tracker): Invalid idSite: '0'
[Mon Mar 16 14:56:26.790345 2020] [php7:notice] [pid 12982] [client yyy.yyy.yyy.yyy:53714] Error in Matomo (tracker): An unexpected website was found in the request: website id was set to '9222222' ., referer: http://localhost:4200/admin/registrations?requestSortBy=registrationdate&order=DESCENDING&page=0&size=25

@Globulopolis commented on March 17th 2020 Contributor

Same errors in php error log

[10-Mar-2020 09:52:23 UTC] Error in Matomo (tracker): An unexpected website was found in the request: website id was set to '8' .
[10-Mar-2020 09:52:24 UTC] Error in Matomo (tracker): An unexpected website was found in the request: website id was set to '10' .

Site ID can be different.

@tsteur commented on March 17th 2020 Member

I suppose your site is still tracking in general? Make sure you always configure a siteId in your tracking code. Otherwise it would use 0 and the tracking wouldn't work. Also different siteIds could be technically set by anyone, eg 9222222 and they could be sending false tracking requests to your Matomo. Maybe double check that these IDs aren't set by your site or application. If that's all good, then you can ignore these.

This Issue was closed on March 17th 2020
Powered by GitHub Issue Mirror