@KarthikRaja1388 opened this Issue on November 4th 2019

Issue: Actions under a visit in segmented visitor log is not getting displayed, even though the number of actions can be seen

Steps to reproduce:

  1. Click on "Visitors > Visits Log"
  2. Click on "View Visitor Profile"
  3. Scroll down and click on "Load more Visits"
  4. Click on the number of actions on the right

Please find the screenshot attached:
image

@sgiehl commented on November 4th 2019 Member

@KarthikRaja1388 I guess you are using a segment that is based on a action (like action url, title, ...)?

@KarthikRaja1388 commented on November 4th 2019

@sgiehl May be the title was misleading, I have just updated it. I haven't applied any segment manually, this actually happens when clicking
image in each visit to view the visits for a particular visitor profile.

@tsteur commented on November 4th 2019 Member

@KarthikRaja1388 I can't reproduce it. Be good to let us know step by step how to reproduce this

@KarthikRaja1388 commented on November 4th 2019

@tsteur steps are mentioned above. Pasting again:

Steps to reproduce:

  1. Click on "Visitors > Visits Log"
  2. Click on "View Visitor Profile"
  3. Scroll down and click on "Load more Visits"
  4. Click on the number of actions on the right

No actions will be found under the log (pageview, reload etc.)

@mattab commented on January 21st 2020 Member

Can you reproduce this on the demo @KarthikRaja1388 and share the URL?

@KarthikRaja1388 commented on January 21st 2020
Powered by GitHub Issue Mirror