@halfdan opened this Issue on June 16th 2010 Member

I don't know if you guys can reproduce this but when using the latest trunk (r2307) I get a "Widget not found" for the "Last visits graph" on the Dashboard. If this change was made intentionally it should be reported prior or with the release (or maybe automatically be fixed for everyone in the database upgrade).

Piwik was installed using latest.zip (0.6.2) and database reused for SVN trunk (same config.ini.php).
Keywords: outofscope

@mattab commented on June 16th 2010 Member

Yes this is expected, as I changed the widget unique ID to include the custom parameters (to allow multiple goal reports widgets, which are loading the same controller/action but with a different idgoal).

I think the only affected widget is 'Last Visits graph'.

Not sure if it is easy to automatically fix this..

@mattab commented on June 21st 2010 Member

vote for won't fix, if you have a patch please submit

@robocoder commented on June 21st 2010 Contributor

I thought the layout code handled disabled/nonexistent widgets? If we antipcipate more widget id changes in the future, then I would prefrr to see this fixed. But agree that this should be mentioned in the 0.6.3 release notes, if not.

@mattab commented on June 21st 2010 Member

code handles widgets that are from disabled plugins, or widgets that don't exist. But this case is different: we changed the 'key' hash for plugins, and the last visits plugin includes custom parameters (that are now included in the hash). This could be fixed with a hack but I added thenotes in the changelog that user can manually re-add the widget.

This Issue was closed on June 21st 2010
Powered by GitHub Issue Mirror