@dev-101 opened this Issue on January 22nd 2019

Ok,I've made my point
Just see the pictures, it's all there :)

Matomo 3.7.0: (before 3.8.0 update)
piwik-matomo-3 7 0-old-hover-tooltips

Matomo 3.8.0 update
piwik-matomo-3 8 0-new-hover-tooltips-include-urls

Proposition / Some common sense here
piwik-matomo-3 8 x-fix-proposition

Thanks!

@mzcarlos commented on January 22nd 2019

In addition they took a long time to appear (~ 1 sec). In the 3.7.0 they appeared immediately. Using chromium 69.

@McLive commented on January 23rd 2019

Same issue for me. The hover text on realtime page is really bugged.

Visitor overview:
image

Realtime page:
image

As you can see, it displays the domain name 2 times, that didn't happen on 3.7.0...

@fdellwing commented on January 23rd 2019 Contributor

@McLive You probably setup your tracking code to group by domain (2nd option in tracking code settings). This way document.domain will be added before document.title as title for the tracking.

@McLive commented on January 23rd 2019

@McLive You probably setup your tracking code to group by domain (2nd option in tracking code settings). This way document.domain will be added before document.title as title for the tracking.

No, that option is disabled

image

@fdellwing commented on January 23rd 2019 Contributor

That is not a thing that will get saved if you leave the site. Take a look at your tracking code that you use.

@McLive commented on January 23rd 2019

Oh I seee. This is my tracking code:
image

So I guess I have to remove the first option?

@fdellwing commented on January 23rd 2019 Contributor

I would remove it with >3.8.0 as the domain is now added automatically.

@McLive commented on January 23rd 2019

Thanks! That works fine

This Issue was closed on January 28th 2019
Powered by GitHub Issue Mirror