@kantel opened this Issue on January 23rd 2018

(Sorry, I can't write in English): Nachdem ich mein Piwik auf 3.3.0 aktualisiert habe, hat es sämtliche Daten verloren und nimmt auch keine neuen an. Der Browser zeigt mir das untenstehende Bild an und das Admin-Interface folgende Fehlermeldung:

Entry "Piwik\Plugins\Installation\Widgets\GetSystemCheck" cannot be resolved: Entry "Piwik\Plugins\Diagnostics\DiagnosticService" cannot be resolved: Parameter $mandatoryDiagnostics of __construct() has no value defined or guessableFull definition:Object ( class = Piwik\Plugins\Diagnostics\DiagnosticService scope = singleton lazy = false __construct( $mandatoryDiagnostics = #UNDEFINED# $optionalDiagnostics = #UNDEFINED# $disabledDiagnostics = #UNDEFINED# ))Full definition:Object ( class = Piwik\Plugins\Installation\Widgets\GetSystemCheck scope = singleton lazy = false __construct( $diagnosticService = get(Piwik\Plugins\Diagnostics\DiagnosticService) ))

Gehostet wird mein Piwik auf gemietetem Webspace bei Strato (ich weiß daher nichts über die Serverkonfiguration).

matomo-leer

@Findus23 commented on January 23rd 2018 Member
@tsteur commented on January 23rd 2018 Member

The forum posts refer to Piwik 2.X

I wonder if this is related to an odd PHP version.

@kantel kannst du in Erfahrung bringen, um welche PHP version es sich hier handelt?

@kantel commented on January 24th 2018

Hi Thomas,

ich verwende PHP 7.0 (habe es heute früh auf 7.2 umgestellt, aber keine
Änderung).

2018-01-23 21:42 GMT+01:00 Thomas Steur <notifications@github.com>:

The forum posts refer to Piwik 2.X

I wonder if this is related to an odd PHP version.

@kantel https://github.com/kantel kannst du in Erfahrung bringen, um
welche PHP version es sich hier handelt?


You are receiving this because you were mentioned.
Reply to this email directly, view it on GitHub
https://github.com/matomo-org/matomo/issues/12498#issuecomment-359923700,
or mute the thread
https://github.com/notifications/unsubscribe-auth/ABKdRZ1Pcdm6fONZgCYHYQBFRYCMusrgks5tNkQ2gaJpZM4RqPfw
.

--
J"org Kantel <joerg@kantel.de>
Der Schockwellenreiter http://blog.schockwellenreiter.de/
Cognitiones Publicae http://cognitiones.kantel-chaos-team.de/
Buergerstr. 66, 12347 Berlin (Neukoelln)
-- Verschtehen Sie, isch 'abe garrr kein Wooerd! --

@tsteur commented on January 24th 2018 Member

Möglicherweise ist das Diagnostics plugin deaktiviert. Es könnte aber auch ein anderes Problem sein. Ist es möglich Zugriff auf die Server-Dateien und sich in die Matomo UI einzuloggen? Das wäre hilfreich. Falls ja, kannst du bitte eine email an hello at matomo.org senden?

It might be related to a disabled Diagnostics plugin but not sure if this would cause the tracking to stop. Might be something else. Ideally we can debug the server / Matomo installation to see what broke it.

@mattab commented on September 4th 2018 Member

Does anyone still experience this issue with Matomo 3.6.0 or newer? please leave a comment

@mattab commented on August 9th 2019 Member

Thanks for contributing to this issue. As it has been a few months since the last activity and we believe this is likely not an issue anymore, we will now close this. If that's not the case, please do feel free to either reopen this issue or open a new one. We will gladly take a look again!

This Issue was closed on August 9th 2019
Powered by GitHub Issue Mirror